Leta i den här bloggen
lördag 22 maj 2010
Köttfärssås med parmesan
Köttfärssås med parmesan
5-6 port
600 g köttfärs
1 gul lök
200 g lätt creme fraiche med parmesan och vitlök
½ dl chilisås
1 msk tomatpure
1 dl grädde
salt, peppar, paprika krydda
2 dl vatten
Gör så här
Stek köttfärsen i stekpannan med en klick smör. Skala och hacka löken i små bitar. Stek upp i stekpannan med köttfärsen. Krydda och tillsätt övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter.
Familjens smakpanel, gnäller på löken (denna gång dottern) men sonen han har ju ketchup på så han ser igen lök..
Alla glada och nöjda..
En ny favorit här hemma har blivit just denna arlas lätt creme fraiche med parmesan och vitlök, är precis lagomt mycket vitlök i den.
Vi hörs
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Den måste jag prova! Tack för tipset :-)
Skicka en kommentar